Sport

Australia dhe Zelanda e Re tërhiqen nga Kupa e Botës në ragbi

 

Australia dhe Zelanda e Re janë tërhequr nga Kupa e Botës në ragbi për shkak të "shqetësimeve të mirëqenies dhe sigurisë së lojtarëve" në lidhje me COVID-19.

Gara për meshkuj, femra dhe personave me karrocë janë planifikuar të zhvillohen në Angli këtë vjeshtë.