Sport

Talenti i Zuerichut nuk ia mbyll derën Kosovës

Bledian Krasniqi ka shumë të arritura si 17-vjeçar. Ka luajtur për Përfaqësuesen U17 të Zvicrës në Evropian, e ka nënshkruar kontratën e parë profesionale dhe ka luajtur në Ligën e Evropës. Të gjitha këto suksese Krasniqi i arriti sa ishte pjesë e Zuerichut, skuadër të cilës iu kthye nga huazimi dyvjeçar te Wili. Falë paraqitjeve të mira te Wili, Krasniqi, tani 19-vjeçar, ditë më parë nënshkroi kontratë të re me skuadrën e Zueriuchut. Ai e vazhdoi kontratën deri në verën e vitit 2024 dhe thotë se është i gatshëm për hapin tjetër në karrierë. Krasniqi në 70 ndeshje të luajtura për Wilin ka shënuar gjashtë gola dhe ka asistuar katër herë.

 

Bledian Krasniqi ka shumë të arritura si 17-vjeçar. Ka luajtur për Përfaqësuesen U17 të Zvicrës në Evropian, e ka nënshkruar kontratën e parë profesionale dhe ka luajtur në Ligën e Evropës. Të gjitha këto suksese Krasniqi i arriti sa ishte pjesë e Zuerichut, skuadër të cilës iu kthye nga huazimi dyvjeçar te Wili. Falë paraqitjeve të mira te Wili, Krasniqi, tani 19-vjeçar, ditë më parë nënshkroi kontratë të re me skuadrën e Zueriuchut. Ai e vazhdoi kontratën deri në verën e vitit 2024 dhe thotë se është i gatshëm për hapin tjetër në karrierë. Krasniqi në 70 ndeshje të luajtura për Wilin ka shënuar gjashtë gola dhe ka asistuar katër herë.

“Synimet janë të arrij sa më lart në karrierë”, thotë Krasniqi, i lindur në Zuerich, ndërsa prindërit e tij janë nga Gjilani.