Sport

Xhudistet po përgatiten në Rogla për shkëlqim në Tokio

 

Ushtrimet me ngarkesë maksimale, nga dy e tri herë në ditë, kanë karakterizuar kampin përgatitor të xhudisteve, që po mbahet në Rogla të Sllovenisë. Kampi përfundon pas dy ditësh, ndërsa zgjat gjithsej tri javë. Për një kohë pjesë e tij ishin vetëm xhudistet më të mira të Sllovenisë dhe ato të Kosovës.

Tani në bjeshkët e Roglas janë edhe xhudiste nga vende të tjera që po marrin pjesë në kampin përgatitor.