Sport

Rrugëtimi i veçantë i trajnerit të parë të Kosovës

 

Ka trajektore të papritura që mund të çojnë nga një fshat i vogël në komunën Indre të Francës në një shtet të vogël në Ballkan. Kjo është historia e Sebastien Bichardit që vjen nga Saint-Benoit-du-Sault dhe është pjesë e shtabit teknik të Përfaqësueses së Kosovës në futboll.

Në fakt rrugëtimi i Bichardit në futboll është i jashtëzakonshëm. Ai në moshën 20-vjeçare vendosi të migronte në Zvicër për ta vazhduar ëndrrën e futbollistit.