Sport

Laporta përkrah Superligën Evropiane, thotë se është e domosdoshme

FOTO: AP
 

Presidenti i Barcelonës Joan Laporta, ka folur për herë të parë për Superligën e Evropës, pas tërheqjes së disa klubeve.

Ai ka deklaruar për “TV3” se Superliga është e domosdoshme dhe do të ishte tërheqëse.