Sport

Çeferin mirëpret vendimin e Cityt për t’u tërhequr nga Superliga Evropiane

 

Presidenti i UEFA-s, Aleksander Çeferin, ka mirëpritur vendimin e Manchester Cityt për t’u tërhequr nga projekti i Superligës Evropiane.

“Jam i lumtur të mirëpres kthimin e Cityt në familjen evropiane të futbollit. Krerët e Cityt kanë treguar inteligjencë të madhe duke dëgjuar gjithë ato zëra – më së shumti të tifozëve – që kanë treguar benefitet jetësore që sistemi aktual ka për gjithë futbollin evropian. City është aset i vërtetë për lojën dhe jam i lumtur të mirëpres punën me ta për të ardhmen më të mirë të futbollit evropian”, ka thënë Çeferin, raporton BBC.