Sport

Lojtarët e Liverpoolit kundër Superligës Evropiane

Lojtarët e Liverpoolit kundër Superligës Evropiane
 

Futbollistët e Liverpoolit, përfshirë edhe Xherdan Shaqirin, kanë publikuar në rrjete sociale në një deklaratë të përbashkët ku kanë bërë të ditur se nuk u pëlqen dhe nuk duan që të ndodh Superliga Evropiane.

“Ne nuk na pëlqen dhe nuk duam të ndodh. Ky është pozicioni ynë kolektiv. Përkushtimi unë ndaj këtij klubi të futbollit dhe tifozëve ntë tij është absolut dhe i pakusht. Kurrë nuk do të ecni vetëm”, thuhet në komunikatën që së pari u shpërnda nga kapiteni Jordan Henderson, e më pas nga lojtarët tjerë të Liverpoolit.