Sport

Guardiola nuk ndihet mirë të flasë për Superligën

Guardiola nuk ndihet mirë të flasë për Superligën
 

Trajneri i Manchester Cityt, Pep Guardiola ka thënë se nuk ndihet mirë të flasë për Superligën Evropiane dhe dëshiron që pronarët e klubeve pjesëmarrëse të sqarojnë situatën. Guardiola ka thënë se ai nuk ka informacion të mjaftueshëm për të dhënë një mendim në lidhje me këtë çështje.

“Nuk është sport kur suksesi është i garantuar ose nuk ka rëndësi kur humbet”, tha Guardiola.