Sport

Rama: Suedinë e respektuam shumë, Kosova duhet të mësohet të ndalet në mbrojtje

Kosova i ka respektuar më shumë se që duhet Përfaqësuesen e Suedisë dhe lojtarët e saj. Kështu të paktën ka vlerësuar Milaim Rama, futbollisti i parë shqiptar që ka luajtur për Përfaqësuesen e Zvicrës. Rama është po ashtu i pari shqiptar që ka luajtur në Evropian, ndërsa aktualisht është i angazhuar si trajner në shtetin helvetik. Ai ka një shkollë të futbollit, punon edhe si menaxher, ndërsa së fundi është emëruar trajner i juniorëve të ekipit Kosova nga Zuerichu.

 

Kosova i ka respektuar më shumë se që duhet Përfaqësuesen e Suedisë dhe lojtarët e saj. Kështu të paktën ka vlerësuar Milaim Rama, futbollisti i parë shqiptar që ka luajtur për Përfaqësuesen e Zvicrës. Rama është po ashtu i pari shqiptar që ka luajtur në Evropian, ndërsa aktualisht është i angazhuar si trajner në shtetin helvetik. Ai ka një shkollë të futbollit, punon edhe si menaxher, ndërsa së fundi është emëruar trajner i juniorëve të ekipit Kosova nga Zuerichu.

Rama, që ka luajtur shtatë ndeshje për Zvicrën në vitet 2003 e 2004, ka kontestuar disa zgjedhje të selektorit Bernard Challandes, ndërsa ka thënë se mbrojtësi i qendrës, Betim Fazliji është dashur të paraqitej ndaj Suedisë.