Sport

FFK-ja e pasigurt nëse do t’i ketë tre yjet që luajnë në Francë

FFK-ja e pasigurt nëse do t’i ketë tre yjet që luajnë në Francë
Foto: Driton Paçarada / KOHA

Prishtinë, 18 mars – Valon Berisha, Arbër Zeneli dhe Bersant Celina janë ndër futbollistët që së fundi kanë më së shumti paraqitje në klubet e tyre prej lojtarëve të ftuar nga Kosova për ndeshjet e këtij muaji. Por, ardhja e tyre është e pasigurt. Këtë e pranon edhe vetë Federata e Futbollit e Kosovës (FFK), në një përgjigje dhënë të enjten për KOHËN. Në përgjigjen e zyrës për media të FFK-së, thuhet se po bëjnë përpjekje maksimale për t’i pasur lojtarët në Prishtinë në ditën e grumbullimit, të hënën. Madje, thonë se për këtë është angazhuar edhe Ambasada e Kosovës në Paris për të gjetur një zgjidhje.

 

Prishtinë, 18 mars – Valon Berisha, Arbër Zeneli dhe Bersant Celina janë ndër futbollistët që së fundi kanë më së shumti paraqitje në klubet e tyre prej lojtarëve të ftuar nga Kosova për ndeshjet e këtij muaji. Por, ardhja e tyre është e pasigurt. Këtë e pranon edhe vetë Federata e Futbollit e Kosovës (FFK), në një përgjigje dhënë të enjten për KOHËN. Në përgjigjen e zyrës për media të FFK-së, thuhet se po bëjnë përpjekje maksimale për t’i pasur lojtarët në Prishtinë në ditën e grumbullimit, të hënën. Madje, thonë se për këtë është angazhuar edhe Ambasada e Kosovës në Paris për të gjetur një zgjidhje.

Në fakt, i gjithë ky angazhim ka ardhur pas një komunikate të lëshuar nga klubet e Ligue 1 dhe Ligue 2 të Francës ku thuhet se nuk do të lirojnë lojtarët e huaj për të luajtur me përfaqësueset e tyre për ndeshjet që janë jashtë shteteve të Bashkimit Evropian për shkak të rregullave strikte të karantinës për COVID-19.