Sport

“Kurrë nuk do të bëhem trajner i Gjilanit”, Munishi u kërkon falje “Skifterave”

 

Trajneri i ri i Gjilanit, Ismet Munishi, u ka kërkuar falje tifozëve të këtij ekipi, “Skifterave”, për deklaratat e tij që nuk do ta drejtonte kurrë klubin e kuq.

“Tifozët “Intelektualët” janë shumë të mirë, më kanë përkrahur dhe kam shumë respekt për këtë grup të tifozëve dhe po ju tregoj “Intelektualëve” se kurrë nuk do të bëhem trajner i Gjilanit”, kishte thënë Munishi në televizionin publik të Kosovës.