Sport

Përballja e Valon Berishës me përfaqësuesen e shtetit ku u lind dhe nga i cili u dëbua

Përballja e Valon Berishës me përfaqësuesen e shtetit ku u lind dhe nga i cili u dëbua

Kosova është përballur me Suedinë në janar të vitit të kaluar. Por, si Kosova ashtu edhe Suedia luajtën me ekipet B. Ndeshjen miqësore që u zhvillua në Doha të Katarit, Kosova e pati humbur me rezultatin 1:0. Ndeshja e ardhshme me Suedinë ka vlerë të madhe dhe përfaqësueset do të paraqiten me përbërjet më të forta. Shumë pritet prej Valon Berishës te Kosova. Ai është i motivuar maksimalisht. “Suedia në atë kohë kur kemi qenë refugjatë, nuk na ka pranuar, na ka dëbuar në Norvegji. Edhe Norvegjia e ka një rivalitet të madh me Suedinë dhe kam arsye të dyfishtë për ta mposhtur”, thotë Berisha

 

Kosova është përballur me Suedinë në janar të vitit të kaluar. Por, si Kosova ashtu edhe Suedia luajtën me ekipet B. Ndeshjen miqësore që u zhvillua në Doha të Katarit, Kosova e pati humbur me rezultatin 1:0. Ndeshja e ardhshme me Suedinë ka vlerë të madhe dhe përfaqësueset do të paraqiten me përbërjet më të forta. Shumë pritet prej Valon Berishës te Kosova. Ai është i motivuar maksimalisht. “Suedia në atë kohë kur kemi qenë refugjatë, nuk na ka pranuar, na ka dëbuar në Norvegji. Edhe Norvegjia e ka një rivalitet të madh me Suedinë dhe kam arsye të dyfishtë për ta mposhtur”, thotë Berisha

Prishtinë, 7 mars – Valon Berisha nuk ka asnjë kujtim prej Suedisë. Ishte fare i vogël kur së bashku me familje u dëbua nga Suedia për në Norvegji, shtetin tjetër skandinav ku edhe u rrit dhe u zhvillua si profesionist në futboll.