Sport

Beckenbaueri nuk do të ndiqet penalisht pavarësisht ryshfetit e korrupsionit 

Beckenbaueri nuk do të ndiqet penalisht pavarësisht ryshfetit e korrupsionit 
 

Franz Beckenbauer nuk do të ndiqet penalisht pavarësisht se hetuesit e FIFA-s erdhën në përfundim se ai ka shkelur kodin e etikës në lidhje me ryshfet dhe korrupsion. 

75-vjeçari, i cili si lojtar e udhëhoqi Gjermaninë Perëndimore drejt triumfit në Kupën e Botës në vitin 1974 dhe si trajner në vitin 1990, u hetua nga FIFA nga viti 2016 në lidhje me pozitën e tij brenda komitetit organizativ për finalet e vitit 2006.