Sport

Gut-Behrami triumfon në disiplinën e lëshimit

Gut-Behrami triumfon në disiplinën e lëshimit
 

Forma e jashtëzakonshme e Lara Gut-Behramit ka vazhduar të premten në Val di Fassa të Italisë, teksa garat e Kupës së Botës në skijimin alpin kanë vazhduar pas Kampionatit Botëror 2021.

Pas dy medaljeve të arta dhe një medaljeje të bronztë në Cortina 2021, 29-vjeçarja fitoi për herën e parë në disiplinën e lëshimit në Trentino, dhe e kalon Petra Vlhovan në krye të renditjes së përgjithshme.