Sport

Hasani: Sportistët janë të gatshëm për Lojërat Olimpike, synojnë medalje

Hasani: Sportistët janë të gatshëm për Lojërat Olimpike, synojnë medalje
 

Kryetari i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani, ka vlerësuar se sportistët kosovarë që do të marrin pjesë në Lojërat Olimpike janë të gatshëm për pjesëmarrje.

Hasani në Express Intervistë ka thënë se sportistët e kanë edhe mbështetjen financiare nga KOK-u dhe institucionet e Kosovës.