Sport

Gut-Behrami fiton Super-G në Crans-Montana

Gut-Behrami fiton Super-G në Crans-Montana
 

Skitarja zvicerane Lara Gut-Behrami e ka fituar garën e Super-G në Kupën e Botës në skijim alpin që është mbajtur sot në Crans-Montana.

Bashkëshortja e futbollistit kosovar Valon Behrami e përfundoi garën me kohë 1:53.63 minuta, duke lënë prapa austriaken Tamara Trippler dhe italianen Federica Brignone.