Sport

FIFA paralajmëron me suspendim nga Botërori lojtarët që marrin pjesë në “Superligën” evropiane

FIFA paralajmëron me suspendim nga Botërori lojtarët që marrin pjesë në “Superligën” evropiane
 

FIFA dhe gjashtë konfederatat e futbollit kanë paralajmëruar me suspendim lojtarët që marrin pjesë në “Superligën” e Evropës që po synohet të formohet.

FIFA ka thënë se çdo lojtarë që merr pjesë do të suspendohet nga Kupa e Botës. Ideja për Superligën e Evropës ka nisur sërish, ndërsa është thënë se gjiganti amerikan JP Morgan është duke menduar ta mbështesë këtë ide.