Sport

KOK-u ndan bursa për 10 sportistë të rinj

KOK-u ndan bursa për 10 sportistë të rinj
 

Komiteti Olimpik i Kosovës në mbledhjen e radhës të mbajtur të hënën ka ndarë bursa për 10 sportistë të rinj, “Shpresa Olimpike 2021”.

Këta 10 sportistë do të marrin bursa në vlerë 150 euro në muaj nga Ministria për Kulturë, Rini e Sport, bazuar në Rregulloren Nr. 03/2013 për ndarjen e Bursave për Shpresat Olimpike dhe Paralimpike, përcjell KosovaPress.