Sport

Auckland City tërhiqet nga Botërori i Klubeve

Auckland City tërhiqet nga Botërori i Klubeve
 

Ekipi i Zelandës së Re, Auckland City, është tërhequr nga garat për Kupën Botërore të Klubeve në FIFA.

Vendimi i klubit ka ardhur si pasojë e gjendjes së koronavirusit dhe kërkesat e autoriteteve të Zelandës së Re lidhur me karantinën shkojnë përtej kompetencave të FIFA-s. Autoritetet nuk kanë arritur të gjejnë një kompromis për zhvillimin e garave.