Sport

Kampioni olimpik Keller kishte marrë pjesë në trazirat në Kongres në SHBA

Kampioni olimpik Keller kishte marrë pjesë në trazirat në Kongres në SHBA
 

Kampioni olimpik në not Klete Keller mund të ketë marrë pjesë në trazirat brenga Kongresit të SHBA-së javën e kaluar, raporton “USA Today”.

Keller është identifikuar bazuar në fotot dhe videot e bëra javën e kaluar, kur protestuesit pro-Donald Trumpit u futën në ndërtesën e Kongresit në tentim për të penguar certifikimin e fitores së Joe Bidenit në zgjedhjet e SHBA-së.