Sport

Tek Aston Villa shumë të infektuar me koronavirus

Tek Aston Villa shumë të infektuar me koronavirus
Foto: Reuters
 

Aston Villa ka nisur përgatitjet për raundin e tretë të Kupës FA, por ato u ndalën në gjysmë për shkak të testeve pozitive me koronavirus.

Villa, që pritet të jetë nikoqire e Liverpoolit të premten në mbrëmje, e ka mbyllur qendrën stërvitore “Bodymoor Heath” pasi u raportua për një numër të madh të lojtarëve dhe anëtarëve të stafit, që janë infektuar me virus.