Sport

Ndërprerja e “dhunshme” e serisë së veçantë të Nora Gjakovës

Prishtinë, dhjetor – Kishte bërë bujë pjesëmarrja e Kosovës në Lojërat Evropiane “Baku 2015”. Ishte edicioni i parë i kësaj ngjarjeje evropiane, ndërsa për Kosovën pjesëmarrja e parë në një organizim shumësportësh ndërkombëtar.

 

Prishtinë, dhjetor – Kishte bërë bujë pjesëmarrja e Kosovës në Lojërat Evropiane “Baku 2015”. Ishte edicioni i parë i kësaj ngjarjeje evropiane, ndërsa për Kosovën pjesëmarrja e parë në një organizim shumësportësh ndërkombëtar.

Entuziazmi ishte në kulm – Kosova ende po pranohej në asociacionet ndërkombëtare të sportit dhe momenti i pritur për dekada po vinte. Sportistët e Kosovës më në fund e kishin të drejtën të garonin në ngjarje ndërkombëtare, të barabartë me sportistët e vendeve të tjera.