Sport

Italia – Spanja dhe Belgjika – Franca, gjysmëfinalet e edicionit të dytë të Ligës së Kombeve

Italia – Spanja dhe Belgjika – Franca, gjysmëfinalet e edicionit të dytë të Ligës së Kombeve
 

Është hedhur shorti për fazën finale të edicionit të dytë të Ligës së Kombeve.

Italia do të përballet në gjysmëfinale me Spanjën, e Belgjika me Francën.