Sport

Hendbollistja më e mirë në vend udhëheq ekipin e meshkujve

Hendbollistja më e mirë në vend udhëheq ekipin e meshkujve
 

Hendbollistët e rinj të Istogut të shtunën kanë dëgjuar me vëmendje këshillat që u janë dhënë. Ata janë në fillim të karrierës dhe këshillat e dikujt me përvojë në hendboll u kryejnë shumë punë.

Ndeshjen e kanë humbur, por hapa tutje në zhvillimin e tyre kanë bërë. Kështu vlerëson edhe Esma Muratoviq, aktualisht hendbollistja më e mirë në Kosovë. Muratoviq, që është nga Mali i Zi, vjet u shpall hendbollistja më e mirë në Kosovë, ndërsa është kthyer te KHF Istogu për edicionin 2020/2021, pasi në gjashtë muajt e parë të vitit ishte në Spanjë.