Sport

“Sporti Total” sjell nominimet për “Sportistin e Vitit - 2020”

“Sporti Total” sjell nominimet për “Sportistin e Vitit - 2020”
 

Emisioni sportiv në KTV, “Sporti Total”, si çdo të diel, nis në orën 22:15 dhe këtë fundjavë do të jetë më i veçantë. Pavarësisht problemeve me të cilat janë përballur sportistët në vitin 2020 për shkak të pandemisë, nuk kanë munguar sukseset nga sportistët kosovarë.

Ata kanë shënuar suksese të shumta në gara ndërkombëtare për të rinj e seniorë. E, si çdo vit tjetër, Grupi KOHA do t’i shpallë më të mirët e vitit të vështirë nëpër të cilin kemi kaluar. Të dielën do të bëhen të ditur emrat e sportistëve më të dalluar të vitit 2020.