Sport

“Diego ishte i pafat te Barcelona”, thotë njeriu që transferoi Maradonën e Messin në “Camp Nou”

“Diego ishte i pafat te Barcelona”, thotë njeriu që transferoi Maradonën e Messin në “Camp Nou”
 

Ndryshimi midis periudhës së vështirë të Diego Maradonas te Barcelona dhe mbretërimit triumfues të Lionel Messi në klub është kryesisht për shkak të fatit, tha njeriu që ndihmoi në sjelljen e të dy lojtarëve argjentinas në “Camp Nou”.

“Ata janë dy lojtarë shumë të ngjashëm. Ata janë dy numrat 10. Ky është një pozicion i vlerësuar shumë historikisht në Argjentinë”, tha Jose Maria Minguella. “Numri 10 është krijuesi i lojës, ai që e merr topin dhe në një farë mënyre krijon rrezik për kundërshtarin”.