Sport

Tifozët anglezë kthehen në 10 stadiume

Tifozët anglezë kthehen në 10 stadiume
 

Liverpooli, Arsenali dhe Chelsea janë në mesin e klubeve të Premier Leagues që do ta kenë mundësinë t’i mirëpresin tifozët e tyre sërish në ulëse nga java e ardhshme. Ky ka qenë njoftimi më i ri i Qeverisë rreth koronavirusit.

Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar ka thënë se qyteti i Liverpoolit dhe Londrës janë në nivelin e dytë.