Sport

Te “trajneri më i mirë në botë” suksesin e gjen edhe Dardani i familjes së xhudistëve

Te “trajneri më i mirë në botë” suksesin e gjen edhe Dardani i familjes së xhudistëve
 

Dy vjet më parë, kur ishte 15-vjeçar, Dardan Cena u zhvendos nga Prishtina në Pejë dhe nisi të ushtronte nën urdhrat e trajnerit të Kosovës në xhudo, Driton Kuka.

Zhvillimi i Cenës gjatë këtyre dy vjetëve është shumë i madh. Ai është pjesë e një familjeje xhudistësh, por vlerëson se ka bërë veprimin më të mirë të mundshëm që është vënë nën urdhrat e Kukës, trajnerit me të gjitha medaljet e mundshme në sportin e xhudos, shkruan KOHA.