Sport

Fundi i një cikli

Fundi i një cikli
Foto: Driton Paçarada / Koha

Një pikë e fituar në ndeshjen e parë, ndaj Finlandës (1:1), ishte prej momenteve të vetme të ndritura në ciklin e parë kualifikues të përfaqësueses së Kosovës në futboll. Më pas u rreshtuan nëntë humbje, disa prej tyre të thella. Ndonëse u vlerësua se përfaqësuesja po bëhej dhe se cikli i parë ishte i rëndësishëm për t’i dhënë formë ekipit, presioni i madh publik bëri që të kishte edhe ndryshime.

Selektori u ndërrua, lojtarë të tjerë erdhën, ndërsa situata u bë dukshëm më e favorshme. Organizimi rreth përfaqësueses u përmirësua ndjeshëm, kurse plusi kryesor ishte fillimi i zhvillimit të ndeshjeve në Prishtinë, shkruan KOHA.