Sport

Revolucioni i Koemanit te Barcelona ka nevojë për rezultate të menjëhershme

Revolucioni i Koemanit te Barcelona ka nevojë për rezultate të menjëhershme

Barcelona ka mbajtur Lionel Messin, ka larguar Luis Suarezin dhe ka punësuar Ronald Koemanin, por epoka e re për klubin katalonjas fillon të dielën kundër Villarrealit, kur ndryshimi duhet të sjellë edhe rezultate.

Një pushim i shkurtër nuk e ka bërë punën më të lehtë për Barçën, që po përpiqet për disa javë të bëjë një lloj rinovimi në ekip që shumica e klubeve elitare do t'i japin vetes vite kohë për ta kryer.