Sport

Voca insiston se liga turke është më e fortë se ajo e Zvicrës

Voca insiston se liga turke është më e fortë se ajo e Zvicrës

 Jo, ai nuk po pi çaj tërë ditën. “Por familja ime e bën këtë”, thotë Idriz Voca nëpërmjet telefonit dhe qeshet.

Së bashku me babanë e tij dhe të dashurën, ai po qëndron në kryeqytetin e Turqisë, Ankara, ku ka firmosur kontratë të vlefshme deri në vitin 2022 me mundësi vazhdimi edhe për një vit tjetër, me skuadrën MKE Ankaraguçu.