Sport

Ylli më i organizuar, Prishtina, me plane solide - Peja e Rahoveci “në ajër”

 

Rahoveci dhe Peja ende nuk e kanë të sigurt pjesëmarrjen në Ligën Unike të basketbollit, ndonëse e kanë të drejtën e paraqitjes në ligën e top-skuadrave nga Kosova e Shqipëria. Në këto dy klube nuk e garantojnë pjesëmarrjen për shkak të situatës së vështirë si pasojë e pandemisë.

Liga Unike pritet të fillojë në fund të muajit të ardhshëm, derisa shorti do të tërhiqet javën tjetër, shkruan KOHA.