Sport

“Sporti Total” për lejimin e tifozëve në ngjarjet sportive

“Sporti Total” për lejimin e tifozëve në ngjarjet sportive

Faza e fundit e Superligës në futboll do të sjellë duelet interesante dhe përballjet direkte të katër ekipeve kryesore dhe synuese për titull të kampionit sivjet.

Drita, Prishtina, Gjilani e Ballkani, që kanë pikë-dallim të vogël ndërmjet vete, e kanë bërë shumë interesante garën e titullit të kampionit, por që nga kjo fundjavë kanë nisur duelet direkte ndërmjet këtyre ekipeve, për çka edhe gara do të bëhet shumë rivalizuese, kur kanë mbetur edhe shtatë xhiro deri në fund.