Sport

Son i ka shijuar stërvitjet ushtarake

Son i ka shijuar stërvitjet ushtarake

Sulmuesi i Tottenhamit, Son Heung-min, ka thënë se ka shijuar periudhën trejavore të stërvitjeve bazë ushtarake në Kore të Jugut, gjatë të cilës ai ishte ekspozuar ndaj gazit lotsjellës, ka manovruar në zjarr dhe po ashtu ka pasur ecje deri 30 kilometra, shkruan agjencia Reuters.

Gjithë meshkujt në Kore të Jugut me aftësi të plota fizike e kanë të obliguar shërbimin ushtarak për afro dy vjet, por Son 27-vjeçar, ka marrë përjashtim të veçantë pasi ka udhëhequr vendin drejt medaljes së artë në Lojërat e Azisë të vitit 2018.