Sport

Presidenti i Milanit kundërshton planin për të rifilluar me ndeshje të Kupës

Presidenti i Milanit kundërshton planin për të rifilluar me ndeshje të Kupës
Foto: AC Milan

Presidenti i AC Milan, Paolo Scaroni ka thënë se ka kundërshtuar planet për të rifilluar edicionin e futbollit italian me ndeshjet gjysmëfinale dhe finalen e Kupës brenda disa ditëve.

Edicioni është pezulluar më 9 mars për shkak të koronavirusit, pasi gjysmëfinalet e para ishin luajtur.