Sport

Zero raste me koronavirus edhe te Flamurtari e Dukagjini, negativ del edhe Emini

Zero raste me koronavirus edhe te Flamurtari e Dukagjini, negativ del edhe Emini
Foto: Driton Paqarada

Detyra e trajnerit Sunaj Keçi është t’i mësojë futbollistët e tij si mund ta fitojnë në fushë një ndeshje futbolli. Por, ai në mëngjesin e së hënës para Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare të Prishtinës pati edhe një detyre tjetër.

Në duart e tij mbante një listë me emrat e futbollistëve dhe stafit të klubit Flamurtari.