Sport

Challandes tregon se kur mund të luhet ndeshja me Maqedoninë e Veriut

Challandes tregon se kur mund të luhet ndeshja me Maqedoninë e Veriut

Në kushte normale Bernard Challandes do të ishte duke analizuar paraqitjet e Kosovës në ndeshjet me Maqedoninë e Veriut dhe eventualisht me Gjeorgjinë apo Bjellorusinë.

Por për shkak të koronavirusit ndeshjet e plejofit për Euro 2020 janë shtyrë fillimisht për qershor e tashmë për afat të pacaktuar. Ato ndeshje është dashur të luhen në fund të marsit.