Sport

Rinovimi që ishte premtuar të kryhej në fund të 2020-s nuk dihet kur do të nisë

Rinovimi që ishte premtuar të kryhej në fund të 2020-s nuk dihet kur do të nisë

Rreth 15 muaj pritet të zgjasin punimet për rinovimin e stadiumit “Adem Jashari” në Mitrovicë.

Në maj të vitit të kaluar Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit kishte premtuar se stadiumi olimpik do të jetë gati në fund të 2020-tës. Ishte premtuar se deri atëherë do të kryhet rinovimi i plotë i stadiumit të madh buzë lumit Ibër.