Sport

13 nga 36 klubet profesioniste në Gjermani përballen me falimentim

13 nga 36 klubet profesioniste në Gjermani përballen me falimentim

Situata ekonomike e shumë klubeve të Bundesligës dhe të kategorisë së dytë gjermane është më dramatike se që është ditur deri më tani.

Kështu ka shkruar të premten mbrëma sajti i njohur gjerman, Kicker.