Sport

Ekipi i Kosovës në boks kërkon të testohet sot e të lirohet nga karantina

Ekipi i Kosovës në boks kërkon të testohet sot e të lirohet nga karantina

Ekipi i Kosovës në boks gjendet në karantinë te konviktet e studentëve në Prishtinë që nga kthimi nga Londra më 18 mars.

Katër boksierë, dy trajnerë dhe zëdhënësi i ekipit të Kosovës janë futur në karantinë, pas kthimit nga turneu kualifikues olimpik në Londër. Zëdhënësi i Federatës së Boksit të Kosovës (FBOXK), Latif Demolli ka thënë se ata është dashur të testohen të martën dhe të lirohen sot, pasi sot është dita e 15-të në karantinë.

“Sot më 1 prill është dita e 15-të e kombëtares së boksit në karantinë dhe ende askush nuk na ka kontaktuar. Ne qysh në hyrje në karantinë kemi kërkuar që para se të dalim të na bëhet testi, që të jemi të sigurt kur të kthehemi në familjet tona”, ka shkruar Demolli në Facebook, duke theksuar se gjashtë pjesëmarrës në turneun kualifikues në Londër nga shtetet tjera kishin dal pozitiv me koronavirus.