Sport

Transferimet më të mira të edicionit 2019-20

Transferimet më të mira të edicionit 2019-20

Sajti i njohur “goal.com” ka përzgjedhur 15 transferimet më të mira të dy afateve të fundit kalimtare.

Për bazë në përzgjedhje janë marrë çmimi i futbollistëve, paraqitja në edicionin 2019\2020, ndikimi në paraqitjet e skuadrës dhe vlera aktuale e lojtarëve.