Sport

Kompletimi i edicionit aktual duhet të jetë prioritet

 

Unioni global i futbollistëve, FIFPRO, ka thënë se kompletimi i edicionit aktual duhet të jetë prioritet kur ndeshjet e futbollit të vazhdojnë, pas krizës së krijuar nga koronavirusi.

Sporti thuajse në gjithë botën është i pezulluar, ndërsa Evropiani dhe Copa America janë shtyrë për vitin tjetër. Ligat nacionale të futbollit aktualisht janë të pezulluara dhe nuk ka një datë të caktuar për vazhdimin e tyre, ka shkruar Reuters.