Sport

Guardiola: Do të kthehemi më të fortë dhe pak më të shëndoshë

Guardiola: Do të kthehemi më të fortë dhe pak më të shëndoshë

Trajneri i Manchester Cityt, Pep Guardiola ka thënë se po i mungon shumë futbolli, por ka cekur rëndësinë e qëndrimit në shtëpi gjatë krizës së koronavirusit.

Sporti në gjithë botën është pezulluar në tentim për të parandaluar përhapjen e koronavirusit. Pak njerëz presin që Premier League të vazhdoj së shpejti, ka shkruar The Guardian të hënën.