Sport

Franca pezullon kampionatin në futboll, Gjermania në pritje

Franca pezullon kampionatin në futboll, Gjermania në pritje

Top ligat e Francës në futboll, Ligue 1 dhe Ligue 2, janë pezulluar deri në një njoftim të radhës, kanë njoftuar organizatorët e ligës të premten.

Anulimi vjen pas përhapjes së koronavirusit që në botë ka ndikuar në vdekjen e mijëra njerëzve dhe ka goditur rëndë ekonominë.