Sport

Kosova pas pak mëson kundërshtarët në Ligën e Kombeve

Kosova pas pak mëson kundërshtarët në Ligën e Kombeve

Ka nisur në Amsterdam ceremonia e shortit për Ligën e Kombeve të UEFA-s për edicionin 2020\2021.

Pjesë e shortit është edhe Kosova, që do të garojë në Ligën C të Ligës së Kombeve. Liga e Kombeve e UEFA-s është garë në të cilën përfaqësuesja e Kosovës në futboll ka arritur sukses të madh. Kishte fituar grupin në Ligën D dhe kështu siguroi të drejtën të paraqitet në plejofin për kualifikim në Euro 2020.