Më 1 mars nis punën shkolla e futbollit “AB Football”

Më 1 mars nis punën shkolla e futbollit “AB Football”

27 February 2020 14:27

Shkolla më e re e futbollit “AB Football” do ta nis punën të dielën. Shkolla e futbollit “AB Football” menaxhohet nga trajneri i futbollit Abdyl Bellopoja dhe ish-futbollisti Alban Bellopoja.

Trajneri Bellopoja ka thënë se gjithë puna do të jetë profesionale.

“Ideja dhe qëllimi është që fëmijët të mësojnë lojën e futbollit, sipas metodologjisë përkatëse. Do të ketë edhe teori për të njoftuar fëmijët me 17 rregullat e futbollit, socializim dhe edukatë sportive. Gjithashtu në çdo seancë stërvitore do të jetë prezent edhe fizioterapeuti në shërbim të futbollistëve të rinj”, ka thënë Alban Bellopoja për “Sportin në KTV”.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme