Sport

Pullat postare, dëshmi e miqësisë Kosovë – Japoni

Pullat postare, dëshmi e miqësisë Kosovë – Japoni
 

Ambasadori i Kosovës në Japoni, Leon Malazogu, e ka vlerësuar si dëshmi të miqësisë mes dy popujve, lansimin e pullave postare me fotografitë e xhudistëve kampionë dhe të tjerave me motive nga vendi.

Posta e Japonisë ka nxjerrë në shitje një edicion të limituar të pullave postare, ku kampionia olimpike Majlinda Kelmendi, ka fjalën kryesore.