Sport

Ekipi i xhudos i Kosovës në pullën postare të Japonisë

Ekipi i xhudos i Kosovës në pullën postare të Japonisë
 

Japonia në shenjë miqësie dhe respekti, ka bërë një pullë postare me ekipin e Kosovës në xhudos.

Kështu ka shkruar trajneri Driton Kuka, ku lavdëruar punën e ambasadorit Leon Malazogu për Botërorin e vitit të kaluar, si dhe për Lojërat Olimpike sivjet./kp