Sport

Gjysma e Superligës nuk e njeh Komitetin Ekzekutiv të FFK-së

Gjysma e Superligës nuk e njeh Komitetin Ekzekutiv të FFK-së

Kuvendi Zgjedhor për anëtarë të Komitetit Ekzekutiv (KE) të Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK) është mbyllur të hënën me shumë pakënaqësi, e ato vetëm sa janë thelluar një ditë më vonë.

Të martën, përfaqësues të gjashtë klubeve të Superligës kanë mbajtur një takim dhe kryetari i Trepçës ’89, Abedin Zeka, ka thënë për gazetën se nuk njohin përbërjen aktuale të KE-së.