Sport

Skuadrat kosovare duhet ta luftojnë diskriminimin edhe në ndeshje përgatitore

Skuadrat kosovare duhet ta luftojnë diskriminimin edhe në ndeshje përgatitore

Skuadrat kosovare të futbollit kanë zgjedhur Antalian për të mirat që ofron. Dhe të pesë skuadrat e Superligës që synojnë titullin e kampionit kanë shkuar apo do të shkojnë në këtë vend bregdetar turk.

Ka hotele luksoze, fusha e palestra për stërvitje pa fund, mot të mirë dhe ekipe nga e gjithë bota, ndaj të cilave mund të luhen ndeshje përgatitore.